HAKKARİ / MERKEZ - Karşıyaka Mahallesi İlkokulu

Öğretim Materyalleri EBA' da

Öğrencilerin ve öğretmenlerin kullanımı için, Bakanlığımızın kaynakları ile öğretmenler tarafından üretilen öğretim materyalleri EBA' da yayımlandı.

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından EBA'nın dijital eğitsel içeriğinin zenginleştirilmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

Bakanlığımızın inceleme ve değerlendirme kriterleri ile üretim standartlarına göre üretilen içerikler EBA altında aşağıdaki derslere ait "Öğretim Materyali" sekmesi altında yayınlandı. Bunlar; Görsel Sanatlar (2, 3 ve. 6. Sınıflar) dersinde 7 adet, Fen Bilimleri (6. Sınıflar) dersinden 8 adet, Matematik ( 3 ve 6. Sınıflar) dersinden 15 adet, Türkçe (3 ve 6. Sınıflar) 11 adet, Sosyal Bilgiler (6. Sınıflar) dersinden 6 adet, İngilizce ( 3. Sınıflar) dersinden 1 adet, Bilişim Teknolojileri (5 ve 6. Sınıflar) 46 adet, Müzik ( 3 ve 6. Sınıflar) dersinden 6 adet, Teknoloji ve Tasarım (7. Sınıflar) dersinden 1 adet olmak üzere 137 kazanım ile uyumlu 2.048 ekrandan oluşan 101 adet öğretim materyali artık EBA'da.

Detaylı bilgi için tıklayınız...

Yayın: 11.03.2024 - Güncelleme: 11.03.2024 12:08 - Görüntülenme: 16
Kaynak: https://yegitek.meb.gov.tr/www/ogretimmateryalleriebadayayinda/icerik/3559