HAKKARİ / MERKEZ - Karşıyaka Mahallesi İlkokulu

Karşıyaka Mahallesi İlkokulu

KARŞIYAKA MAH. 901 SK. NO 37 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / HAKKARİ
Vizyon
Atatürk´ün getirdiği laik, demokratik, çağdaş eğitimi hedefleyen, üreten, çalışmalarını projelendiren, sanatta, sporda, kültürel ve bilimsel faaliyetlerde öncü olmayı ilke edinen, bugünü yarının gözleriyle gören nesiller yetiştirmektir.
Misyon
Türkçeyi ve bir yabancı dili etkili bir biçimde öğrenmelerini kullanmalarını sağlamayı, öğrencileri ilgi ve yeteneklerine göre bir üst öğrenime hazırlamayı, kendine güvenen, katılımcı, araştırmacı, kendisiyle ve çevresiyle barışık bireyler yetiştirmeyi, çağdaş ve modern eğitim imkanlarını öğrencinin eğitimine sunmayı amaçlar.
Başarılar
Öğrencilerimiz 2018-2019 eğitim öğretim yılında Hakkari ilkokulları arası düzenlenen basketbol turnuvasında il birincisi olmuştur. Öğrencilerimiz 2018-2019 eğitim öğretim yılında Hakkari ilkokulları arası düzenlenen tenis turnuvasında il birincisi olmuştur. Öğrencilerimiz 2018-2019 eğitim öğretim yılında Hakkari ilkokulları futsal il üçüncüsü olmuştur.
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
Ders başlangıcı 08:30 Ders Bitişi 14:30
Kömür Kalorifer
Şehir merkezine yürüme mesafesindedir.
Yerleşim Yeri
Karşıyaka Mahallesi Hakkari Üniversitesi Çölemerik Meslek Yüksek Okulu civarındadır.
İl merkezine 500 metre uzaklıktadır.