HAKKARİ / MERKEZ - Karşıyaka Mahallesi İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle velilerimizin katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nurettin YILMAZ ve İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Oktay KIZILKAYA okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya gelmişlerdir. Teşriflerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Öğretmenlerimizle görüşmek için okula gelmek isteyen velilerimiz e-Devlet şifresini kullanarak, okulumuz internet sitesinde belirtilen saatlerde randevu oluşturarak görüşmeye gelebilirler. Randevu almak için aşağıdaki görselleri inceleyiniz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında, vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

İstiklal Marşı’mızın kabul edilişinin 103. yılında ;

Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Marşı'mızın Kahramanı Mehmet Âkif Ersoy’u, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

TUSAŞ tarafından hazırlanan Milli Muharip Uçağımız KAAN ile ilgili videolar öğrencilerimize izlettirildi.

Şbt

Hakkari MEB AKUB- Sivil Savunma ve İSG Birimlerinin koordinasyonunda okulumuzda deprem ve yangın tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1.döneminin sonuna geldik. Karne almanın mutluluğunu yaşayan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kas

Okuılumuız ilkokul öğrencilerine 112 Acil Çağrı Merkezi ekipleri tarafından 112 Acil Çağrı Sisteminin tanıtımı yapılmıştır.

Kas

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85. yıldönümünde özlem, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Pano Çalışmalarımız

Ekm

Okul Müdürümüz Sayın Murat YOLDAŞ başkanlığında sene başı öğretmenler kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Yeni dönemde öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

İlkokul öğrencilerimiz karnelerini aldı. Öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.